Online cursus: moeiteloos leads genereren

De online cursus om jouw aantal leads te boosten!

Ik begrijp je helemaal. Been there, done that! Maar het kan ook anders. Moeiteloos, met meer eenvoud, volledig vanuit jouw flow.

Dankzij de online cursus ‘moeiteloos leads genereren’ ontdek jij hoe je op een zalige manier meer mensen kan warm maken voor jouw aanbod en op deze manier jouw sales kan laten boosten. Volledig vanuit eenvoud, volledig geautomatiseerd.

Work smarter, not harder.

Na deze online cursus:

Begeleiding

Online video’s

Na aankoop ontvang je meteen in jouw mailbox de inloggegevens waarmee je toegang krijGt tot de online acadEmy.

werkboek

Je zal ook een digitaal werkboek toegestuurd krijgen. Momenteel bevat deze al > 50 pagina’s.

Per mail

Heb je tijdens de cursus vragen of loop je tegen problemen aan? Wil jij graag feedback op je freebie of aanmeldformulier? Dan ben ik steeds per mail bereikbaar en help ik je met veel liefde verder.

Wat houdt de online cursus in?

De cursus bestaat uit twee grote delen: de theorie en de praktijk. 

EERST NEMEN WE EEN KLEINE THEORETISCHE DEEPDIVE. We bekijken de belangrijkste terminologieën, bespreken het principe van een leadmagnet, hoe leads werken, bekijken de belangrijkste tools én gaan deze met elkaar vergelijken. Zo kan jij op een doordachte manier aan de slag gaan met de tools die het beste bij jou passen.

NADIEN komt de praktijk. we gaan EFFECTIEF EEN LEADMAGNET OPZETTEN. Ik toon je van a-z de stappen op mijn scherm, zodat jij kan meevolgen.

Zo heb jij na deze cursus een volledig geautomatiseerd leadproces en kan je moeiteloos nieuwe leads aantrekken.

Deze cursus is gebaseerd op:

Hi, ik ben Elke

Administratieve duizendpoot, toolnerd en nog zoveel meer! Al van kleins af aan ben ik graag bezig met bureauwerk. De bankafschriften van mijn ouders waren dan ook altijd zorgvuldig gesorteerd. Wanneer ik na het middelbaar een opleiding voor Office management ging volgen, wist ik meteen dat ik op mijn plaats zat. Na het behalen van mijn hogeschool diploma, kwam ik al snel in de rush van het leven terecht. De rush van anderen. Een manier van leven die totaal niet aansluit bij mijn natuur. Of wat goed voelt voor mijn lichaam & geest.

IK WIL EEN LEVEN CREËREN WAARIN ER CONTINU EEN GEVOEL HEERST VAN THUIS ZIJN, PUURHEID EN IN DE FLOW ZIJN. HET IS DAN OOK MIJN GROOTSTE PASSIE OM WEER TE GAAN LEVEN EN ONDERNEMEN VANUIT EENVOUD. MET MEER VERADEMING EN VRIJHEID.

MAAR HOE DAN?

DOOR TERUG TE GAAN KIJKEN NAAR WAT IK ÉCHT BELANGRIJK VIND IN HET LEVEN. EN WAAR IK MIJ 100% GOED BIJ VOEL. EN OP BASIS HIERVAN GAAN PLANNEN EN AUTOMATISEREN. AL HET OVERBODIGE ERUIT EN EXTRA RUIMTE VOOR RUST. EN DIT ZONDER KWALITEITSVERLIES. ZALIG, TOCH?

 

grow with the flow

interesse?

Heb jij interesse en wil jij graag meer informatie ontvangen van zodra de cursus ready to launch is? 

ZET JE HIERONDER DAN VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST en ontvang een extra korting bij de lancering. 😉

Alle liefs, Elke