fbpx

1-1 mentorship

"Het runnen van een beauty & health onderneming is geen eenvoudige taak. Zeker omdat vele mensen het nog steeds beschouwen als een luxe product. We focussen continu op onze klanten laten schitteren, waardoor we vergeten om aan onze onderneming te werken. We vergeten te kijken hoe we kunnen optimaliseren en automatiseren. Zodat jij volledig vanuit jouw flow kan blijven groeien. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om iemand te hebben die regelmatig bij je incheckt, je opdrachten geeft, je uitdaagt en met je meedenkt over je bedrijf, iemand waartegen je kan ventileren,... . Er is niemand die beter begrijpt waar jij staat dan iemand die bekend is met de unieke uitdagingen van jouw sector."

Wat mag jij verwachten?

Wie ben ik?

Hallo daar! Ik ben Elke, een 25-jarige inwoner van het bloemendorp Waanrode. Als kind was ik al gefascineerd door beauty, wellness en gezondheid. Ik bedoel, op zesjarige leeftijd bijvoorbeeld, toverde ik regelmatig onze hele speelkamer om tot een schoonheidssalon.

Maar ja, het leven heeft zijn eigen willetje en mijn onzekerheden leidden me zo naar een administratieve weg. Ook al doe ik ontzettend graag administratieve taken, toch bleef de aantrekkingskracht van de beauty- en gezondheidssector aan me knagen.

Dus na een aantal freelance opdrachten en een groeiend aantal tevreden klanten in deze branche, heb ik besloten dat het tijd is om mijn roeping te volgen en me te specialiseren in wat mijn innerlijke schoonheidsgoeroe altijd al wist. Bijgevolg noem ik mij nu met veel enthousiasme een echte sidekick voor beauty, wellness en health pro’s.

heT MENTORSHIP IS IETS VOOR JOU ALS JE…

Het 1-1 Mentorship wordt momenteel aangeboden aan de verlaagde prijs van €1.450 (excl) btw i.p.v. €2.499 (excl btw). Het aantal plekjes is trouwens zeer beperkt. Dus wil jij één van die plekjes bemachtigen? Stuur een mail naar hello@plusfacile.be en kaap jouw plekje weg!

Liever betalen in termijnen? Laat het mij zeker weten, dan bekijken we de mogelijkheden. 😉