fbpx

admin & tech support

Als powervrouw in de beauty-, health- en fashionindustrie streef je naar excellentie in jouw vakgebied en wil jij je volledig kunnen concentreren op wat jij het beste kan. Maar administratieve, technische en organisatorische taken kunnen al snel een bron van stress en afleiding worden, waardoor kostbare tijd verloren gaat.

Bij plus facile begrijp ik hoe waardevol jouw tijd is en hoe belangrijk het is om jouw energie te richten op het creëren van producten en diensten die mensen helpen zich goed te voelen in hun vel. Mijn PA-service biedt de oplossing voor de pijnpunten die jij dagelijks ervaart. Met een stevige achtergrond in management support en jarenlange ervaring, bied ik een betrouwbare en hoogwaardige ondersteuning die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Taken die je kan uitbesteden

Mijn plan van aanpak

Voor ondersteuning ter plaatse kan deze aanpak mogelijks variëren.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Ik bied met alle plezier een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan omdat ik geloof dat elke succesvolle samenwerking begint met een persoonlijke connectie. Dit gesprek geeft ons de kans om elkaar beter te leren kennen en jouw specifieke behoeften in kaart te brengen. Het is een waardevolle gelegenheid om te bespreken hoe mijn PA-service jou kan ontlasten en ondersteunen, en om te zien of we een goede match zijn. 

 • alles op mail

  Na het gesprek ontvang je een e-mail met alle relevante informatie. In deze e-mail vind je een overzicht van de besproken onderwerpen, details over de verschillende supportopties en een op maat gemaakte samenwerkingsovereenkomst die aansluit bij jouw behoeften. Zo kan jij op jouw gemak de mogelijkheden vergelijken en een weloverwogen beslissing nemen. 

 • Intake call

  Overeenkomst ondertekend? Super! We plannen samen een call in om de opstart en het verdere plan van aanpak te bespreken. Bovendien neem ik je mee door onze customer portal (indien van toepassing) zodat je hiermee vlot aan de slag kan.

 • Let's kick some ass!

Client love

Elke heeft me geholpen met de opmaak van mijn website in elementor en nam ook de technische zaken bij de lancering van mijn groepstraject op zich. Dankzij haar heb ik een website die volledig bij mij past, binnen mijn brandingskleuren en stijl. Ook bij de lancering van mijn traject had ik geen stress dat alles zou werken, zij nam dit allemaal vakkundig op zich. Haar communicatie is rustig en duidelijk. Ze werkt volgens planning. Binnen de maand was mijn website up and running!​
Katrien
the office manager

prijzen

Standaard support

60 euro/uur
 • Consistente, betrouwbare support op vaste momenten
 • Steeds voor jouw bereikbaar op weekdagen tussen 9u-17u
 • Regelmatige opvolgingsgesprekken
 • Al mogelijk vanaf 4 uur per maand
 • Eerste maand wordt het tarief gereduceerd naar 50 euro/uur

Hyperflexibele support

75 euro/uur
 • Voor ultieme flexibiliteit en snelle aanpassingen aan jouw drukke en wisselende schema, zodat jij altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
 • Ook na de reguliere kantooruren en in het weekend kan je ons nog steeds bereiken!
 • Al mogelijk vanaf 8 uur per maand
 • Eerste maand wordt het tarief gereduceerd naar 65 euro/uur