admin & tech support

Door administratieve en technische taken uit jouw handen te nemen, wil ik in jouw agenda meer ruimte creëren. Ruimte die ervoor zorgt dat jij dingen kan doen die je écht wilt doen. Zoals meer tijd vrijmaken voor jouw klanten en familie, om een nieuwe hobby te leren of ’s ochtends eindelijk nog eens de tijd te hebben voor een yogasessie. Meer tijd en toch een smooth business hebben? ‘t is echt mogelijk!

Hieronder vind je een overzicht van de voornaamste taken waarmee ik je kan helpen.

zoals je kan zien, werken wij voor de voornaamste ad hoc taken met een smoothie systeem om jouw business helemaal smooth te maken. 

De prijzen vermeld bij de taken, zijn slechts een indicatie.
aangezien we een persoonlijke aanpak en een duurzame relatie belangrijk vinden, starten we steeds met een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.
nadien bezorgen we je zo snel mogelijk een offerte volledig op maat van jouw wensen.

1 smoothie = €30,-
nood aan ondersteuning op lange termijn voor x-aantal uur  / week = €55,- / uur

sociale media

Elke heeft me geholpen met de opmaak van mijn website in elementor en nam ook de technische zaken bij de lancering van mijn groepstraject op zich. Dankzij haar heb ik een website die volledig bij mij past, binnen mijn brandingskleuren en stijl. Ook bij de lancering van mijn traject had ik geen stress dat alles zou werken, zij nam dit allemaal vakkundig op zich. Haar communicatie is rustig en duidelijk. Ze werkt volgens planning. Binnen de maand was mijn website up and running!
kATRIEN
THE OFFICE MANAGER