fbpx

Mijn verhaal

plus facile vindt zijn oorsprong in een passie die begon in de kindertijd. Geïnspireerd door de iconische film “The Devil Wears Prada”, droomde ik ervan om te werken als personal assistant (PA) voor powervrouwen in de beauty, health en fashion industrie. Deze film liet me zien wat mogelijk is en wakkerde mijn ondernemerskriebels aan, ondanks dat het aanvankelijk leek als een onbereikbare “American Dream”.

Vastbesloten om mijn droom te verwezenlijken, begon ik aan een opleiding Management Assistant aan de hogeschool. Na mijn afstuderen startte ik mijn plus facile in bijberoep, waar ik vier jaar lang ervaring opdeed in verschillende sectoren. Uiteindelijk heb ik in februari 2024 de sprong gewaagd en ben ik fulltime PA geworden, met focus op beauty experts, health professionals & fashion lovers.

Bij plus facile draait alles om het ontzorgen van powervrouwen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun zone of genius. Mijn doel is om hen te ondersteunen bij alle taken waarvoor zij geen tijd of zin hebben, zodat zij hun volledige potentieel kunnen benutten én meer kunnen ontspannen, zonder de stress van dagelijkse rompslomp.

plus facile staat voor toegankelijkheid en hoge kwaliteit. Ik bied een high-end service die zelfs voor kleine ondernemers met grootste dromen toegankelijk is. Mijn dienstverlening is persoonlijk, betrouwbaar en efficiënt, met oog voor kwaliteit.

De doelgroep van plus facile bestaat uit powervrouwen in de beauty, health en fashion industrie. Dit zijn vrouwen die streven naar excellentie in hun vakgebied en zich willen concentreren op wat zij het beste doen, zonder afgeleid te worden door administratieve, technische of organisatorische taken. Bovendien zorgen zij met hun product / dienst ervoor dat mensen zich goed voelen in hun vel. Een waarde die voor mij heel belangrijk is. plus facile trekt vrouwen aan die begrijpen dat tijd hun meest waardevolle bezit is en die bereid zijn te investeren in een service die hen helpt hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken.

plus facile is ontstaan uit een jeugdige droom en een passie voor het ondersteunen van sterke vrouwen in de industrieën die ik bewonder. Met een stevige achtergrond in management en jarenlange ervaring bied ik een betrouwbare en hoogwaardige PA-service die powervrouwen in staat stelt hun potentieel te maximaliseren. Bij plus facile draait alles om het leveren van een toegankelijke, maar luxe ervaring die naadloos aansluit bij de behoeften van mijn cliënten.