fbpx

Online cursus: smooth droomklanten aantrekken

De online cursus om jouw aantal leads moeiteloos te boosten!

Ik begrijp je helemaal. Been there, done that! Maar het kan ook anders. Moeiteloos, met meer eenvoud, volledig vanuit jouw flow.

Dankzij de online cursus ‘smooth droomklanten aantrekken’ ontdek jij hoe je op een zalige manier meer mensen kan warm maken voor jouw aanbod en op deze manier jouw sales kan boosten. Volledig vanuit eenvoud, volledig geautomatiseerd.

work smarter , not harder

Na deze online cursus:

BEGELEIDING

online video's

Na aankoop ontvang je meteen in jouw mailbox de inloggegevens waarmee je toegang krijGt tot de online acadEmy. Hierin kan je 8 video’s terugvinden boordevol waardevolle informatie.

digitaal werkboek

Je zal ook een digitaal werkboek toegestuurd krijgen met meer dan 50 pagina’s! Hierin staat nogmaals alle theorie, enkele praktische oefeningen en genoeg witruimte om extra notities te nemen.

support per mail

Heb je tijdens de cursus vragen of loop je tegen problemen aan? Wil jij graag feedback op iets? Dan ben ik steeds per mail bereikbaar en help ik je met veel liefde verder.

Wat houdt de online cursus in?

In de cursus proberen we een mooie mix te maken tussen theorie en praktijk. Ik toon je van a-z de stappen op mijn scherm, zodat jij kan meevolgen.

Zo heb jij na deze cursus een volledig geautomatiseerd leadproces en kan je smooth nieuwe droomklanten aantrekken.

In deze module heet ik je van harte welkom.

Curieus wie jou al deze info gaat leren? dat wordt in dit hoofdstuk helemaal duidelijk.

Om ervoor te zorgen dat jij exact weet wat jou nog te wachten staat, bespreken we ook snel het plan van aanpak.

Let’s get started met de funnels. Ik ga voor alle zekerheid het principe van funnels uitleggen voordat we effectief aan de slag gaan met het opzetten van jouw weggever. Waarom? Het principe van de funnels is super belangrijk. Want als je zomaar een weggever gaat opzetten, zonder dit principe door te hebben, dan gaat je weggever ook volledig zijn doel missen. 

Dit is het tweede voornamelijk theoretische deel. Ik wil ook van de leads nog heel graag even het principe uitleggen, zodat je ook daar wat meer op kan gaan inspelen.

In deze module gaan we de gratis weggever opzetten. Indien je in deze cursus bent ingestroomd na het volgen van mijn gratis masterclass over hoe je echt een goeie weggever kan creëren, dan ga je merken dat dit een stukje herhaling gaat zijn. Feel free om dit stukje dan te skippen. Heb je toch ruimte in je agenda? Kijk, een beetje herhaling kan nooit kwaad 😉

 

In dit hoofdstuk gaan we een landingspagina opzetten dat echt werkt. Want als mensen jouw weggever willen of je wilt die gaan aanbieden aan jouw potentiële klanten, dan moet je er ook daadwerkelijk aan kunnen.

 
 

In deze module gaan we verschillende e-mailmarketing programma’s met elkaar vergelijken. Bovendien creëren we ook een inschrijvingsformulier en zetten we de automatisatie op.

Quanta coasta?

99,-
  • Toegang tot de online academy met 8 hands-on video's
  • Digitaal werkboek met > 50 pagina's
  • Support per mail

Wat anderen zeggen…

FAQ

De cursus is volledig online. Meteen nadat je hem hebt aangekocht, krijg je automatisch inloggegevens van de online leeromgeving toegestuurd. Je kan dus met andere woorden onmiddellijk starten, woehoew!

Tot het het cursusmateriaal heb je levenslang toegang

Voor iedereen, maar de voorbeelden die worden aangehaald zijn specifiek voor beauty, wellness en health experts. Je hebt geen enkele voorkennis nodig, er wordt volledig van nul gestart, de lessen kunnen toegepast worden op elk beroep en met elk programma. Heb je al ervaring hierin? Dan nog is het interessant om deze cursus te volgen, zo weet je 100% zeker dat je alles juist doet en kan je voorkomen dat je een weggever maakt die niet werkt.

Een weggever die goed in elkaar zit en klanten aantrekt is goud waard. En als je die dan ook nog eens helemaal zelf kan beheren en aanpassen, die combinatie is zaaaalig. Wil jij van de eerste keer een weggever maken die er meteen boenk op zit? Dan is deze investering het absoluut 100% waard.

Je hebt enkel een computer of een laptop met internet nodig. De cursus start volledig van nul en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Met de extra ondersteuning ga je alles aangereikt krijgen wat je nodig hebt.

Deze cursus is gebaseerd op programma’s die gratis zijn. Kies jij toch voor betalende programma’s? Dan zijn deze kosten niet inbegrepen in de prijs. Er worden in de cursus trouwens verschillende opties overlopen (duur & goedkoop), dus ook hier krijg je voldoende begeleiding in.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Elke! Jouw toegewijde sidekick. Mijn missie is om ondernemers in de beauty, wellness & health sector te ontzorgen. Deze helden zijn dag in dag uit bezig met het verwennen van hun klanten, waardoor ze vaak hun eigen droomleven uit het oog verliezen. Maar zij hebben net zo goed behoefte aan ontspanning en een beetje me-time.

Samen bekijken we waar het in jouw business zowel voor als achter de schermen smoother kan lopen. En gaan we ervoor zrogen dat jij weer net zo straalt als jouw klanten.