fbpx

a smooth start

wil jij een professionele, vlotte start maken?
dan is dit pakket ideaal voor jou!

Herkenbaar?

Je hebt al zo hard gewerkt om te staan waar je nu staat, maar laten we eerlijk zijn, soms lijkt het alsof je een marathon hebt gelopen op een hometrainer zonder het gewenste resultaat.

Misschien heb je al een website en bookingstool, maar krijg je er weinig interactie op? Of misschien ben je net begonnen en voel je je als een astronaut zonder zwaartekracht, zwevend in de ruimte van het ondernemerschap zonder te weten waar je moet landen.

Gelukkig begrijp je al dat je een website nodig hebt die schreeuwt: ‘Dit ben ik en ik doe mijn job geweldig! dus maak een afspraaki’.

Wil je meer klanten, omzet en vrijheid creëren in je business? dan ben je hier op de juiste plek! Tenzij je natuurlijk liever als een astronaut in de ruimte blijft zweven, maar dat lijkt ons niet zo winstgevend.

A smooth start

Wil jij graag een smooth start, maar heb je geen zin of tijd om zelf ermee aan de slag te gaan? Laat mij het werk voor je doen! ik zet met alle plezier een spinternieuwe wordpress website voor jou op en integreer een bookingstool zodat klanten moeiteloos een afspraak kunnen inplannen. Als final touch stel ik ook met alle plezier een “welkom e-mailflow” op, zodat jouw klanten zich meteen thuis voelen.

€2899 (excl BTW en eventuele tool kosten) | Duur: 5-8 weken.

Wat krijg je nu exact?

strategie

wat we afleveren

Klaar om jouw business te laten stralen?

Nog enkele details…

wat jij aanlevert

* tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we indien gewenst de mogelijke programma opties.

uitbreidingsmogelijkeden

Het is zeker mogelijk om nog extra opties toe te voegen. deze opties kunnen doorgegeven worden, zodat we een offerte volledig op maat kunnen maken.